Hjælpen er ikke langt væk

Sidder du med et problem, udfordring eller spørgsmål, så er du velkommen til at ringe eller skrive. Du bryder dig, som os, ikke om at føle dig uvidende eller låst fast. Det forstår vi. Det er derfor vi sidder klar til at assistere dig. Det gælder dig der allerede er bruger, eller hvis du blot er interesseret i den løsning vi kan levere. Du får ikke et automatisk robotsvar og en masse automatiske e-mail kampagner. Du får et svar fra en medarbejder - en person der er passioneret optaget af og kompetent indenfor online markedsføring og konverteringsoptimering.

Er du nuværende bruger?

Er du nuværende bruger, så vil vi foreslå, at du enten ringer til os eller skriver til den relevante afdeling. Du finder afdelingernes e-mail ude til højre. Ved du ikke hvor din henvendelse hører til? Så skriver du til hello@meetintelligo.com, så skal vi nok hjælpe dig.

Er Intelligo mon noget for mig?

Et rigtig godt sted at starte, er i telefonrøret. I telefonen kan du hurtigt mærke, om der er en gensidig god kemi. Du kan lære os bedre at kende - og omvendt. Vi tager sikkert og hurtigt udgangspunkt i netop din udfordring, drøfter hvad I har prøvet før og hvad dit strategiske mål er. På den måde kan vi sammen se netop de muligheder Intelligo vil kunne betyde for dig.

Telefonen kan virke så direkte, eller måske har du ikke tid til at snakke lige nu. Passer det dig bedre at kommunikere på skrift, så skriv gerne en e-mail til os på sales@meetintelligo.com. Vi svarer så hurtigt og fyldestgørende vi kan.

Er du blevet inspireret til selv at opleve hvordan Intelligo fungerer i praktisk? Så brug den røde knap i toppen af siden. Her kan du med to klik booke en 30-40 minutters live demo af systemet.

Adresse

Intelligo Denmark ApS
Ny Vestergade 17
1471 København K

Tag kontakt

Tlf. 2860 3121
E-mail: hello@meetintelligo.com

Afdelinger

sales@meetintelligo.com
support@meetintelligo.com
billing@meetintelligo.com
feedback@meetintelligo.com
Send en direkte besked
Når du trykker på knappen bliver en besked automatisk sendt til os, vi svarer indenfor 48 timer.