Magento loto

Webbureau specialiseret i søgemaskineoptimering (SEO) af Magento

Magento er et af verdens førende webshopsystemer. Igennem de seneste 10 år har det været i konstant udvikling, der bl.a. har betydet implementering af mange søgemaskine-venlige tiltag direkte som core funktionalitet. Men desværre betyder det ikke høje placeringer på Google uden hårdt arbejde.

Magento SEO faktorer

En af de vigtigste fordele ved at samarbejde med et erfarent Magento SEO bureau er, at vi forstår hvordan de mange core funktioner udnyttes bedst muligt for at løfte synligheden af din webshop.

Vi har foretaget mange tekniske gennemgange af nuværende Magento webshops og spotter hurtigt de mange fodfejl, der kan opstå under arbejdet med Magento. Vi har set de fleste fejl før og ved hvordan de løses bedst muligt.

Udover at kunne løse SEO tekniske udfordringer i systemet, kender vi også Magento’s backend særdeles godt. Vi kan derfor hurtigt hjælpe dig, hvis du møder udfordringer i hverdagen.

En ting er de mange on-page SEO faktorer, noget andet er de mange off-page tiltag, der skal til for at synliggøre din webshop i søgeresultatet. Her bruger vi gennemprøvede teknikker indenfor digital PR, konverteringsoptimering og content marketing for at løfte din forretnings bundlinje.

SEO - strategier

Flere besøgende og øget antal salg

phonelink

WEBSHOPUDVIKLNG

— B2C og B2B webshops - Vi designer, udvikler, tester og hjælper dig i gang med din nye webshop med alle funktioner du ønsker.
add
trending_up

KONVERTERINGSOPTIMERING

— Sænk den kognitive belastning for brugerne, gør det nemmere for dem at udføre den kommercielle hensigt og gennemføre en ordre.
add
people

BRUGERGENERET INDHOLD

— Social proof i form af anmeldelser reducerer den kognitive belastning hos den besøgende og gør det nemmere at træffe beslutning om et køb.
add

SEO er ikke længere en simpel opgave

Før vi kan tale om hvordan SEO strategier efter vores mening bør udformes i 2019, er det vigtigt vi først kigger tilbage på hvad søgemaskineoptimering engang var.

I løbet af de 10 år vi har arbejdet med SEO er der nemlig sket meget. I starten handlede det blot om at få en høj densitet af udvalgte keywords ind på dine sider. Herefter skulle du ud og finde et par hundrede links af lav kvalitet.

SEO blev hurtigt et lukrativt marked for mange snedige markedsføringsfolk, der købte billige links hos link farme og hurtigt gav deres kunder resultater. Desværre møder vi stadig webshopejere, der tror SEO blot er et spørgsmål om en lidt ny tekst på forsiden og et par billige links.

Googles algoritme havde et løst mål at om ”at levere det bedst mulige resultat”, dog var den begrænset af et lille datasæt og sjældne opdateringer. Sådan er det ikke længere.

I dag får de gamle teknikker dig hurtigt straffet, hvis ikke helt blacklistet i Googles algoritme.

Google opdaterer dagligt deres datasæt på alle hjemmesider i verden, samtidig med deres implementering af Machine Learning får algoritmen til at opdatere sig selv løbende. Ud over den ”naturlige” evolution af algoritmen bruger Google også enorme researcher på manuelt at gennemarbejde datasæt og forbedre deres søgeresultater.

Googles mål har aldrig ændret sig. Søgemaskinen arbejder stadig for at vise brugerne det bedst mulige resultat. Deres fiskenet og forståelse af den enkelte brugers intention er blot blevet langt bedre.

Du skal derfor altid tænke på dine brugere før du tænker på søgemaskinerne. Så skal Google nok følge trop og belønne din Magento webshop.

Anmeldelser er kun begyndelse

Social proof er vigtigt for konverteringerne på webshops, da vi som kunder ikke kan møde hverken menneskene bag eller produktet før vi skal afgive vores kreditkortoplysninger.

INTELLIGO.app indsamler automatisk kundernes feedback, sortere den og hjælper med at sprede den på sociale medier. Gennem brugen af brugergenereret indhold øges konverteringsraten på din webshop.


Få hjælp til at optimere din webshop

Løb skrigende væk fra telefonsælgere

Hvis du bliver ringet op af et SEO bureau, og de siger ”Vi kan lave lynhurtig SEO på din webshop”, så skal du løbe skrigende væk. SEO er nu så kompleks og dynamisk en størrelse, at hvis du vil vinde på den lange bane, kræver det du binder dig til månedlige samarbejder og langsigtede strategier.

At komme til tops i søgeresultatet, især på søgninger med kommerciel intentioner som dem du gerne vil have din webshop findes på, kræver et dynamisk online markedsføringsteam.

Som tidligere nævnt, så er SEO nu ikke længere blot et spørgsmål om on-page tekst, link og en masse keywords. Din SEO strategi bliver nu påvirket af trafikskabende aktiviteter som e-mail markedsføring, aktivitet og signaler fra sociale medier, kunderelationer og anmeldelser (Klassisk CRM) og en gennemtænkt content strategi.

Endvidere skal der være styr på brugeroplevelsen og løbende konverteringsoptimering.

Sidst, men ikke mindst, skal enhver god SEO strategi afdække hvorledes webshoppen vil etablere nye autoritære og legitime links fra andre hjemmesider.

Søgemaskineoptimering af Magento er vores passion - Lad os hjælpe din webshop til tops.

Intelligo Denmark er et dedikeret Magento webbureau med speciale indenfor søgemaskine- og konverteringsoptimering. Nogle af vores medarbejdere har arbejdet med netop Magento og søgemaskinerne i mere end 10 år.

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål indenfor markedsføring af din Magento webshop.