Vi bor i hjertet af København med Nationalmuseet og Christiansborg som de nærmeste naboer
Julian's hund hedder Albert og han er en Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Han spreder meget glæde på kontoret i København
Julian er manden der hos Intelligo Denmark ApS indpisker åben vidensdeling - det er også noget han er meget glad for at gøre med eksterne samarbejdspartnere, her Martin
Julian cykler med som frivillig rytter på Team Rynkeby København 2017/2018. Han bruger mange timer i weekenderne på at samle ind til kræft ramte børn. Her er han bingo opråber ved Finders Keepers på Papirøen.
Rie har indført Cheesecake på kontoret - og vi siger alle tak!

Webbureau i hjertet af København

— Vi er et danskejet webbureau med speciale i eCommerce platformen Magento. Vi er bosiddende i hjertet af København lige overfor Nationalmuseet på Ny Vestergade.

Hvad betyder det for dig? Jo, det betyder at du hos os finder et webbureau med spidskompetence i netop den webshopløsning du bruger, samtidig får du hos os også en samarbejdspartner, der er placeret centralt, så du nemt kan komme forbi til en gennemgang af dine udfordringer.

Vi arbejder både med danske og internationale webshops, og vi bliver oftest sammenlignet med en intern marketing afdeling.

Om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed, en etableret dansk webshop eller et større internationalt brand, så er Intelligo klar til at hjælpe dig med, at:

•   Forstå og løse tekniske udfordringer med Magento
•   Danne grundlag for flere organiske besøgende via søgemaskineoptimering
•   Konvertere flere brugere til betalende kunder via konverteringsoptimering

Selvfinansieret - motiveret for at gøre en forskel

Vi ser i øjeblikket en konsolidering i marked af webbureauer, især de store og dygtige bureauer bliver lagt sammen. Dette giver mange stordriftsfordele, men er det altid med kundernes interesse i centrum?

Hos Intelligo har vi aldrig taget imod ekstern finansiering eller tilladt salg af anparter, for dig betyder det, at vi kan forblive tro mod vores core værdigrundlag:

At levere en løsning, der er af højere kvalitet og bedre forklaret end andre i markedet indenfor søgemaskineoptimering og konverteringsoptimering af Magento.

Med andre ord betyder det, at Intelligo kun står til ansvar overfor os selv, vores høje interne standarder og vigtigst vores kunder.

Vi har altid været fascineret af den internationale startup-scene, hvor virksomheder baseret på en god idé og hårdt arbejde, har udviklet sig til solide selskaber ad åre. Det er den samme formel, som vi arbejder ud fra hos Intelligo. Vi geninvesterer de penge vi tjener i ny viden, så den hele tiden bliver bedre. Vi mener, at det er sundt at vækste organisk og for egne penge.

Vi deler gerne vores erfaring...

Hos Intelligo er det vigtigt, at vi ikke står i stampe. Vi afsætter derfor dedikeret tid til at orientere os og studere de nyeste videnskabelige studier indenfor søgemaskineoptimering, social proof, salgspsykologi og statistiske modeller.

Ud over at læse hvad andre skriver, så udgiver vi selv artikler på vores blog. I artiklerne prøver vi altid at komme med konkrete forslag til, hvordan du som webshopejer, kan tage action på den information, som vi præsenterer.

Vi kender det alle - til tider kan man gå helt i stå. Lige meget hvor mange gange man kigger på sin webshop, e-mail kampagne eller sociale profiler, så kan man ikke finde på det næste træk. Det er hér et par friske øjne kan være gode.

Vi er altid åbne overfor at sætte 20-40 minutter af til at gennemgå netop din webshop og komme med alle vores gode ideer. Almindeligvis plejer vi at kaste en masse gode ideer op i luften, tale åbent om dem og sammen komme frem til, hvad du kunne tage action på. Vælger du efterfølgende at indlede et samarbejde med Intelligo, så bliver vi selvfølgelig glade. Gør du ikke, så er det fordi du foretrækker en anden løsning, og det respekterer vi selvfølgelig.

At udveksle kreative forslag og løsninger giver meget ofte fornyet energi. Vores erfaring er, at det i sig selv giver en synergieffekt, som er berigende for alle parter.

Flere besøgende og øget antal ordrer

phonelink

WEBSHOPUDVIKLNG

— B2C og B2B webshops - Vi designer, udvikler, tester og hjælper dig i gang med din nye webshop med alle funktioner du ønsker.
add

trending_up

KONVERTERINGSOPTIMERING

— Sænk den kognitive belastning for brugerne, gør det nemmere for dem at udføre den kommercielle hensigt og gennemføre en ordre.
add

people

BRUGERGENERET INDHOLD

— Social proof i form af anmeldelser reducerer den kognitive belastning hos den besøgende og gør det nemmere at træffe beslutning om et køb.
add

Øg konverteringsraten i dag

Social proof er i høj grad vigtigt for konverteringerne på webshops. Som kunder møder vi hverken menneskerne bag en webshop eller afprøver produktet, før vi skal afgive vores kreditkortoplysninger.

INTELLIGO.app indsamler automatisk kundernes feedback, sortere den og hjælper med at sprede den på sociale medier. Gennem brugen af brugergenereret indhold øges konverteringsraten på din webshop.

Lær os bedre at kende hos Intelligo

Fredagsmorgenmad hos Intelligo i hjertet af København
Verdens bedste kantine hos Intelligo. Altid en food-selfie værd!
Til julefrokosten sidste år bowlede vi, hvor Dennis vandt stort!
Rie til bryllup
Julian var på Team Rynkeby sommeren 2018, hvor han kørte til Paris på cykel fra København af.
Julefrokost 2017, hvor vi var til XJUMP i Skovlunde.
Hyggelige pauser sammen på kontoret med lækker cheesecake fra Bertels Salon og god kaffe
Julians hund Albert hygger sig under bordet når han er med på arbejde.

Vidensdeling er ikke noget vi siger
Det er noget vi gør

18 Feb 2019

Derfor er vi vilde med video på webshops

Julian, det er fint nok du fortæller os, at videoer er det nye sort - men hvad siger andre webshops, der har prøvet det?Se dét spørgsmål vil jeg svare på i denne artikel, hvor jeg vil opsummere min samtale med Louise Nielsen fra Pixizoo.dk og komme med mine tanker om den video, som jeg oftest referer til som “en god pr...

Julian F. Christmas

Skrevet af Julian F. Christmas
Direktør @ Intelligo Denmark ApS

15 Feb 2019

SEO optimering af dine Youtube videoer

Videoer er dét, der kan skille dig ud fra konkurrerende webshops. Men hvad er videoer værd, hvis ingen ser dem? Kært barn har mange navne: Videooptimering, Youtube Markedsføring eller Youtube SEO. Fælles for alle begreberne er, at målet er at dine film bliver set. Ikke nok med din video bliver synlig på Youtube, den b...

Julian F. Christmas

Skrevet af Julian F. Christmas
Direktør @ Intelligo Denmark ApS

9 Nov 2018

Brands der bruger andres billeder fra Instagram godt [Eksempler 2019]

Hver dag bliver der uploadet 95 millioner billeder til Instagram. De fleste af dem bliver indsendt af helt normale mennesker som du og jeg. Det betyder dog ikke, at der ikke er en masse god kommerciel værdi i de mange billeder. I denne artikel har jeg fundet tre eksempler, som du kan lade dig inspirere af, når du skal...

Rie Larsen

Skrevet af Rie Larsen
Webudvikler @ Intelligo Denmark ApS