Bag om Intelligo

Intelligo er ikke sat i verden bare for, at løfte din bundlinje. Vores mål er at skabe relationer mellem mennesker. Hvis du som virksomhedsejer forstår og lytter til dine kunder, får du en sundere virksomhed og dine kunder får en oplevelse de husker.

Både danske og internationale webshops bruger hver dag Intelligo til, at lære deres kunder bedre at kende. Ikke nok med at de lærer kunderne bedre at kende. Intelligo hjælper dem også med at forbedre bundlinjen. Om du er en enkeltmandsvirksomhed, en etableret dansk webshop eller et større internationalt brand, så er Intelligo klar til at hjælpe dig med, at forstå hvad der netop konverterer dine besøgende til betalende kunder.

Hos Intelligo forstår vi at din tid er kostbar. Vi kender det fra os selv - der er ikke altid timer nok i døgnet. Det er derfor vi har bygget vores system så mest muligt automatiseres.

Selv finansieret, motiveret for at gøre en forskel

Intelligo startede som et sideprojekt i 2016. Efter at Julian F. Christmas (stifter) havde arbejdet med danske og internationale webshops i 8 år. Han forstod hvor vigtigt social proof er for konverteringsraten. Der var ikke noget system, der kunne automatiserer den manuelle process Julian ofte udførte for de af Novosights kunder, der skulle have et boost i konverteringerne.
Det er baggrunden for, at han designede et system, der automatisk kunne indsamle kundeanmeldelser og vise dem på de webshops Novosight arbejdede sammen med. Det er det system vi i dag, i en udbygget form, kender som Intelligo.

Vi har altid været fascineret af den internationale startup-scene, hvor virksomheder baseret på en god ide, har udviklet sig til solide selskaber ad åre. Det er den samme formel vi arbejder ud fra hos Intelligo. Vi geninvesterer de penge vi tjener i vores platform, så den hele tiden bliver bedre. Vi mener det er sundt, at vækste organisk og for egne penge.
Intelligo har aldrig modtaget midler fra investorer eller banklån.

Det betyder, at Intelligo kun står til ansvar overfor os selv og vores kunder.

Vi afsætter tid til læring og vidensdeling

Hos Intelligo er det vigtigt vi ikke står i stampe. Vi afsætter derfor dedikeret tid til at orientere os og studere de nyeste videnskabelige studier inden for social proof, salgspsykologi og statistiske modeller.

Ud over at læse hvad andre skriver, så udgiver vi selv artikler på vores blog. I artiklerne prøver vi altid, at komme med konkrete forslag til hvordan du som webshopejer, kan tage action på den information, vi præsenterer.

Vi kan nok ikke komme udenom det; vi er talnørder. Vi elsker statistik og tørre tal. Det betyder, at vi simpelthen ikke kan lade være med at lave en masse nørde statistik over det data vores platform indsamler. Ser vi en interessant trend i data hos netop dine kunder, så skriver vi direkte til dig, og formidler hvad vi har fundet frem til.

Vi deler gerne vores erfaring…

Vi kender det alle, til tider kan man gå helt i stå. Lige meget hvor mange gange man kigger på sin webshop, e-mail kampagne eller sociale profiler, så kan man ikke finde på det næste træk. Det er her et par friske øjne kan være gode.

Vi er altid åbne overfor at sætte 20-40 minutter af til at gennemgå netop din webshop og komme med alle vores gode ideer. Almindeligvis plejer vi, at kaste en masse gode ideer op i luften, tale åbent om dem og sammen komme frem til, hvad du kunne tage action på. Vælger du efterfølgende at integrere Intelligo i din webshop, så bliver vi selvfølgelig glade. Gør du ikke, så er det fordi du foretrækker en anden løsning, og det respekterer vi selvfølgelig. At udveksle kreative forslag og løsninger, giver meget ofte fornyet energi. Vores erfaring er, at det i sig selv giver en synergieffekt, som er berigende for alle parter.
Så skriv os en mail eller ring til os.

Vidensdeling er ikke noget vi siger
Det er noget vi gør

20 Sep 2018

7 simple måder at skrive produktbeskrivelser der sælger

Det er en let fejl at begå. Selv professionelle tekstforfattere laver den; at skrive produktbeskrivelser, der blot beskriver dit produkt. Hvorfor er det forkert? Fordi produktbeskrivelsen skal sælge dit produkt.I denne artikel vil vi sammen kigge nærmere på 7 simple måder, som du kan skrive produktbeskrivelser der sæl...

Julian F. Christmas

Skrevet af Julian F. Christmas
Direktør @ Intelligo Denmark ApS

30 Jul 2018

3 ting du skal have styr på før du går i gang med online markedsføring

Når du skal går igang med at bruge penge og tid på online markedsføring er det vigtigt du som webshop ejer har dit datagrundlag på plads. Grunden til jeg gerne vil slå et slag for, at du som webshop ejer selv har styr på og forstår dit udgangspunkt er, at du senere nemmere vil kunne vurdere om den energi (om det så er...

Julian F. Christmas

Skrevet af Julian F. Christmas
Direktør @ Intelligo Denmark ApS

26 Jul 2018

Stress besøgende til flere salg i din webshop

Når først du har en vis volumen besøgende på din webshop, er det tid til at kigge nærmere på hvordan du kan få flere af dem til at konvertere til betalende kunder. I denne artikel skal vi kigge nærmere på tre ret simple, men meget effektive, knapper du kan skrue på for at få flere besøgende til at købe i din webshop.

Julian F. Christmas

Skrevet af Julian F. Christmas
Direktør @ Intelligo Denmark ApS