Rie Larsen

Rie Larsen

Webudvikler @ Intelligo Denmark ApS

Rie Larsen er kvinden, der eksekverer mange af projekterne hos Intelligo Denmark ApS og sørger for at de større visioner kommer ned i linjer med kode.

Ekspert i Magento

Rie Larsen er uddannet multimediedesigner, som hun herefter har toppet med en professionsbachelor i Web Development. Rie har gennem sine uddannelser arbejdet vidt og bredt med mange Content Management Systemer og teoretiske modeller. Dog har hun de seneste år primært fokuseret på eCommerce systemet Magento.

Rie besidder både kompetencerne til at udvikle kompleks backend logik og æstetisk velfungerende frontend oplevelser. Hun er endvidere velbevandret i Magento’s administrationsdel og vejleder kunderne i deres daglige webshop-drift.

Rie Larsen har under sin uddannelse suppleret studierne med relevant studiejob hos et dansk online marketing- og webudviklingsbureau, før hun kom til Intelligo i januar 2018. Gennem sit studiejob har Rie stiftet bekendtskab med den daglige drift og optimering af mere end 15 danske og internationale webshops.

Siden start 2017 har Rie endvidere fokuseret på at øge konverteringsraten på de webshops hun arbejdede med gennem en struktureret tilgang til dataindsamling, analyse og opsætning af splittests.

Fingeren på Instagram og blogger pulsen

Rie holder et vågent øje med alt hvad der sker hos større danske og internationale Instagram og blog influenter. Hun er derfor velbevandret i de nyeste trends inden for sociale medier og content marketing. Denne viden bringer hun med ind i Intelligo’s kundeprojekter og ser ofte muligheder for at optimere kundernes brug af eksterne kommunikation med deres målgruppe.

Rie har et naturligt talent for, at se relationer og datapunkter sammen. Hun påpeger derfor ofte fejl eller inkonsekvente indlæg fra diverse influenter med efterfølgende stor læringsværdi for hele holdet hos Intelligo.

Rie har sit primære fokus inden for mad, tøj og makeup.

Kontakt information

Email: rla@meetintelligo.com

Direkte tlf.: 28603121

Sociale profiler

Facebook

Twitter

Rie udforsker tit København og de mange smukke steder i byen
Lad os bare være ærlige, Rie er ikke noget vinter menneske. Hun elsker sommer.
Rie prøver tit nye resturanter
Rie har indført Cheesecake på kontoret - og vi siger alle tak!
God kaffe skal man aldrig sige nej til :-)
Rie elsker at prøve nye resturanter rundt omkring i København

Seneste artikler skrevet af Rie Larsen

13 Apr 2018

Sådan optimerer du din mobile konverteringsrate

I dag kommer op til 80% af din trafik fra mobile enheder, men hvordan er konverteringsraten på mobiler set i forhold til desktop? Hvis du gør som mange andre, så er den ikke god. En mobil-optimering af din webshop handler ikke kun om at den skal være responsiv. Det handler om at give brugeren en god oplevelse. I denne artikel viser jeg dig hvordan du vinder over dine konkurrenter, når det kommer til konverteringsrate på mobile enheder.

Telefonen er nem og hurtig at bruge når man er på farten - men også hjemme i sofaen. Kigger du den data, som der er blevet indsamlet via Google Analytics på din webshop, så vil du højst sandsynligt også se, at sessioner fra mobile enheder vægter højt - hvis ikke højst. Mange “glemmer” at mobile-optimere deres webshop, hvorfor konverteringsraten på desktop-versionen oftest er højere - på trods af at der egentlig er flest sessioner fra mobile enheder. Hvis du ønsker at øge din konverteringsrate...

16 May 2018

Guide: Sådan kommer du i gang med konverteringsoptimering

Du kunne godt tænke dig flere ordre i din webshop, men hvordan gør du og hvad betyder de mange begreber der bliver slynget rundt på internettet? Her bliver du taget i hånden og guidet i gang med konverteringsoptimering af din webshop.

Du har sikkert brugt meget tid på søgemaskineoptimering på din webshop, som har skabt mere trafik - men hvorfor køber flere besøgende ikke noget nu når trafikken bare spiller? Det skal vi to have gjort noget ved og her kommer konverteringsoptimering ind i billedet. Hvad er konverteringsoptimering? For at blive klogere på konverteringsoptimering (CRO - Conversion Rate Optimization), bør du først forstå hvad en konvertering egentlig er. En konvertering er, når brugeren foretager en “aktiv” hand...